Thuiswerken bij iMA Contact

Ook werken vanuit huis? Op zoek naar een Thuiswerk baan? iMA Contact is voortdurend opzoek naar gedreven telefonische adviseurs die ook vanuit huis – Home-office – de gewenste resultaten kan behalen. Spreek je Nederlands, Vlaams, Frans en/of Duits, en wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend internationaal bedrijf in klantenserivce? Sluit je dan aan bij ons Team! Wij bieden je de kans om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Bij iMA Contact werk je in een professioneel team van collega’s in Turkije of Nederland. Wij zijn internationaal actief en werken voor Nederlandse, Belgische en Duitse projecten.

iMA Contact Thuiswerk - Home Office Vacature

Solliciteren voor Thuiswerken

Solliciteren is eenvoudig en snel! Vul het onderstaande sollicitatieformulier in.





    Ik ga akkoord met de Privacy- en cookie verklaring. iMA Contact mag de ingevulde gegevens bewaren en contact met mij op nemen. Geen zorgen wij gebruiken de gegevens alleen voor de aangegeven doeleinden.*

    Voordelen van Thuiswerken

    Thuiswerken wordt steeds populairder. Met de juiste inzet en jaren ervaring die wij hebben opgedaan zorgen we samen ervoor dat de beoogde resultaten behaald worden. De voordelen van thuiswerken hebben we op een rijtje gezet:

    • Aantrekkelijke verdiensten
    • Geen woon en werk reistijd
    • Zelf je tijd(rooster) indelen
    • Ontvang trainingen en coaching van onze communicatie-experts
    • Thuiswerken biedt een betere balans van werk en privé
    • Een uitdagende, zelfstandige baan in een internationale omgeving
    • Met de juiste instelling en inzet zijn Thuiswerkers productiever

    Lees onze blog over effectief thuiswerken, een aantal eenvoudige stappen om je te helpen bij het maken van een productief thuiswerkschema